Ik ben Michelle Veugelers

Ik geef leiding aan innovatieve onderwijsprojecten. Enkele van mijn opdrachtgevers zijn de NFU, het Radboudumc, de hogeschool van Arnhem en Nijmegen, het Jeroen Bosch ziekenhuis en Saxion Hogescholen.

Ondernemersdochter

Geboren op 1 april 1984 in het Brabantse Veghel als ondernemersdochter van een onderwijzeres en ICT-er, leerde ik al vroeg met grote verantwoordelijkheid en betrokkenheid te werken.

Opleidingskundige

Bijna 35 jaar later werk ik nog steeds vanuit die grondhouding aan de ontwikkeling en realisatie van opleidingen. Ik ben in staat hierbij de didactische, mensgerichte en verbindende kant van mijn moeder te combineren met de vernieuwende, planmatige en ICT-blik van mijn vader. Ik doe dit vanuit mijn opleidingen tot informatie- en communicatiewetenschapster en opleidingskundige.

Ik ontwikkelde bijvoorbeeld vanuit de NFU een volledig nieuwe masteropleiding voor artsen en verpleegkundigen. Hierbij gaf ik leiding aan 8 docentteams uit verschillende umc’s. Ik help hen zowel didactisch als planmatig op de uitgestippelde koers te blijven. Ik zorg voor motiverende leerinhoud, vernieuwing en loyaliteit in het project.

Communicatieadviseur

Succesvol leren en veranderen vraagt ook om een helder en aansprekende visie. Een visie die een verandering richting geeft en mensen beweegt. Als communicatieadviseur kan ik de juiste mix van (online) communicatiemiddelen ontwikkelen om deze ambitie de energie en helderheid te geven die nodig zijn om mensen en organisaties te bewegen.

Als projectleider help ik mensen en organisaties een stap verder.

Energie nodig? Ik help je graag.

Michelle Veugelers
Michelle Veugelers
@mveugelers

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!