Reviews

Ben je benieuwd hoe andere opdrachtgevers de samenwerking met mij hebben ervaren? Zowel op deze pagina als op mijn LinkedIn delen zij hun evaluatie.

“Michelle weet vanuit een visie met een team uitdagende en innovatieve onderwijsprogramma’s te ontwikkelen en neer te zetten. Ze werkt planmatig, is precies, maar heeft tegelijkertijd een goed oog voor de mensen in haar team. De initiërende en verbindende rol is haar heel goed toevertrouwd.”

– Opdrachtgeefster NFU Consortium Kwaliteit van Zorg –

“Michelle heeft ons geholpen een gigantische stap voorwaarts te zetten in ons denken over en doen in het leren van professionals. We hadden hele verschillende ideeën als team. Michelle wist onze visies bij elkaar te brengen en heeft ons, als opdrachtgevers van drie verschillende faculteiten, in staat gesteld het juiste gesprek te voeren.  Michelle zorgt voor ‘garen op de klos’.”

– Opdrachtgeefster Universiteit Utrecht –

“Ik heb Michelle leren kennen als een bevlogen, deskundige en professionele projectleider/ programmamanager. Ze beschikt over veel expertise op het vlak van leren, ontwikkelen en onderwijsinnovatie. Michelle is gericht op samenwerking en verbinding. Betrokken professionals worden uitgedaagd om hun kwaliteiten in te zetten en om daarnaast ook te leren en te ontwikkelen.”

– Opdrachtgeefster Avans Academie voor gezondheidszorg –

“Michelle is een professionele opleidingskundige met veel kennis van het vak. Ze is ontwikkelingsgericht, geinteresseerd in mensen en heeft een groot inlevingsvermogen. Ze zet zich voor 100% in voor de opdracht, denkt mee en levert kwaliteit.”

– Opdrachtgeefster Hogeschool van Arnhem en Nijmegen –

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!