Dit jaar, 2021, bestaat mijn onderneming officieel tien jaar! 

Tien jaar, waarin ik mocht samenwerken met weergaloze opdrachtgevers en uitzonderlijke vakgenoten aan mooie leer-, ontwikkel- en veranderprojecten. Om dat te vieren nodigde ik al mijn opdrachtgevers van de afgelopen 10 jaar uit om dit jubileum online te vieren.
 
Dat deed ik niet in de vorm van een (digitale) borrel of een inhoudelijk congres, maar door voor iedere genodigde een persoonlijke (online) ontmoeting met één van mijn andere opdrachtgevers of vakgenoten te organiseren van wie ik denk dat hij/zij een verrijking voor hun ideeën en netwerk zou zijn. Een kleine blind date dus, juist in deze tijd waarin dit soort spontane ontmoetingen minder voorkomen.

En dat was een waar feest! Dank aan ieder die er bij was. Op nog veel mooie ‘Kairos-momenten’ in de toekomst!